VARIA PANELI - MODELI

OGLEJTE SI NAŠE IZBRANe MODELE

Cubo

Drevesa in gozd ustvarjajo svojo zgodbo
VEČ >>

Trigon

Svoboda, trdnost, varnost
VEČ >>

Path

Stabilno hodim po svoji stezi in si delam svojo pot...
VEČ >>

Pulso

Življenje in srčni utrip, ki vodijo v neskončnost
VEČ >>

Yinyang

Harmonična usklajenost
VEČ >>

Bambou

Gozd je družina in povezanost...
VEČ >>

Socha

Skrivnost življenja
VEČ >>

Calahari

Sipine v puščavskem pesku, neskončnost
VEČ >>

Nuvole

Pripravljenost na spremembe, neskončno nebo...
VEČ >>
Naložbo je podprl Javni Sklad Republike Slovenije za podjetništvo. Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani ter spletne trgovine) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
Hallostuck d.o.o. je pridobilo sredstva za sofinanciranje projekta v okviru Javnega razpisa P2 2022 – Spodbude za zagon inovativnih podjetij
Opis/naziv operacije: Inovativni fasadni paneli Varia
Namen – predmet operacije: Razvoj in prodaja akustične in protipožarne obloge fasade za dekoracijo in popestritev fasade.
Naložbo v skupni vrednosti 54.000 € sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj – www.eu-skladi.si
Začetek operacije 25. 2. 2022- zaključek operacije 30. 9. 2023.
Podjetje HalloStuck d.o.o. omogoča inovativen način dizajna, rešuje problem zvočne, termične in akustične izolacije za bivalne in poslovne stavbe. Naše rešitve so enostavne za vgradnjo, atraktivnega videza, požarno varne, zvočno in termično izolativne. Posnemajo vzorce iz narave. Naše produkte prodajamo na slovenskem, hrvaškem in nemškem tržišču.
magnifiercross