Montaža fasadnih štukatur

Z leti izkušenj pri montaži naših profilov smo sproti izpopolnjevali celotni postopek, od začetne priprave do končnega barvanja.
Navodila podrobno opisujejo postopek lepljenja, fugiranja, brušenja in barvanja dekorativnih fasadnih profilov. Priporočamo, da se izvajalec natančno drži opisanih postopkov. Na ta način se v največji možni meri zmanjša verjetnost nastanka lasastih razpok in podobno.
Poleg tega barva, ki jo priporočamo, tvori zelo gladko površino in s tem omeji zadrževanje nesnage in mrčesa na površini profilov.
Naložbo je podprl Javni Sklad Republike Slovenije za podjetništvo. Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani ter spletne trgovine) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
Projekt Inovativni fasadni paneli Varia sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz evropskega sklada za regionalni razvoj. 
www.eu-skladi.si
Republika Slovenija in Evropska unija prek Podjetniškega sklada Slovenije sofinancirata zagon inovativnega podjetja Hallostuck d.o.o..
magnifiercross