Montaža fasadnih štukatur

Z leti izkušenj pri montaži naših profilov smo sproti izpopolnjevali celotni postopek, od začetne priprave do končnega barvanja.
Navodila podrobno opisujejo postopek lepljenja, fugiranja, brušenja in barvanja dekorativnih fasadnih profilov. Priporočamo, da se izvajalec natančno drži opisanih postopkov. Na ta način se v največji možni meri zmanjša verjetnost nastanka lasastih razpok in podobno.
Poleg tega barva, ki jo priporočamo, tvori zelo gladko površino in s tem omeji zadrževanje nesnage in mrčesa na površini profilov.
Naložbo je podprl Javni Sklad Republike Slovenije za podjetništvo. Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani ter spletne trgovine) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
Hallostuck d.o.o. je pridobilo sredstva za sofinanciranje projekta v okviru Javnega razpisa P2 2022 – Spodbude za zagon inovativnih podjetij
Opis/naziv operacije: Inovativni fasadni paneli Varia
Namen – predmet operacije: Razvoj in prodaja akustične in protipožarne obloge fasade za dekoracijo in popestritev fasade.
Naložbo v skupni vrednosti 54.000 € sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj – www.eu-skladi.si
Začetek operacije 25. 2. 2022- zaključek operacije 30. 9. 2023.
Podjetje HalloStuck d.o.o. omogoča inovativen način dizajna, rešuje problem zvočne, termične in akustične izolacije za bivalne in poslovne stavbe. Naše rešitve so enostavne za vgradnjo, atraktivnega videza, požarno varne, zvočno in termično izolativne. Posnemajo vzorce iz narave. Naše produkte prodajamo na slovenskem, hrvaškem in nemškem tržišču.
magnifiercross