REFERENCE

PREDSTAVITEV NAŠIH PROJEKTOV

Vila Italija- preprosto elegantna

VEČ >>

Fasadni dekorji za napušč Nemčija

VEČ >>

Design Outlet Italija

VEČ >>

Fasadni dekorji Hotel Luzern Švica

VEČ >>

Sanacija fasade s 3D paneli Nemčija

VEČ >>

Fasadne štukature Nemčija-Weisbaden

VEČ >>
01-Gesimse-Aussenstuck- Fassadenstuck Italija

Ornamenti objekt Italija

VEČ >>

Fasadni simsi na mestni hiši

VEČ >>

Fasadni profili iz stiroporja

VEČ >>
Naložbo je podprl Javni Sklad Republike Slovenije za podjetništvo. Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani ter spletne trgovine) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
Hallostuck d.o.o. je pridobilo sredstva za sofinanciranje projekta v okviru Javnega razpisa P2 2022 – Spodbude za zagon inovativnih podjetij
Opis/naziv operacije: Inovativni fasadni paneli Varia
Namen – predmet operacije: Razvoj in prodaja akustične in protipožarne obloge fasade za dekoracijo in popestritev fasade.
Naložbo v skupni vrednosti 54.000 € sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj – www.eu-skladi.si
Začetek operacije 25. 2. 2022- zaključek operacije 30. 9. 2023.
Podjetje HalloStuck d.o.o. omogoča inovativen način dizajna, rešuje problem zvočne, termične in akustične izolacije za bivalne in poslovne stavbe. Naše rešitve so enostavne za vgradnjo, atraktivnega videza, požarno varne, zvočno in termično izolativne. Posnemajo vzorce iz narave. Naše produkte prodajamo na slovenskem, hrvaškem in nemškem tržišču.
magnifiercross